Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Espectacles infantils i Familiars)

Nou!!
VIATGE AL MÓN DELS CONTES - Teatre
Logo de l'activitat VIATGE AL MÓN DELS CONTES - Teatre

Dissabte de 18h a 18:50h

24 d'abril de 2021

Espai: Sala-Teatre

A l’Àlex i a la Berta no els agraden els contes que coneixen i decideixen crear-ne de nous. Per fer-ho, viatjarem al Món dels Contes, on coneixerem els personatges de les històries que ens explicaran una altra versió del seu conte. Tenia por, Sant Jordi, quan es va enfrontar al drac? Està contenta la princesa quan ha de fer sola les tasques de la llar? Acompanya’ns en aquest viatge màgic al Món dels Contes i ajuda l’Àlex i la Berta a crear-ne un de nou!

A càrrec de: Trama Cooperativa
Durada: 50 minuts
Espectacle recomanat de 4 a 10 anys
Espectacle en el marc de Sant Jordi
Preu: 3,5 € (gratuït per a menors de 6 anys)

Preu: 3,50 € (IVA inclòs)

Dissabte
24/04/2021
Nou!!
DIBUIXOS SALVATGES - Tardes en família
Logo de l'activitat DIBUIXOS SALVATGES - Tardes en família

Dijous de 17:30h a 18:30h

13 de maig de 2021

Espai: Aula doble

T’agraden els animals? Vine a veure l’exposició que tenim al Can Clariana i participa en l’exposició col·lectiva!
Gratuït

Preu: Gratuït

Dijous
13/05/2021
Nou!!
XICANA - Clown i màgia
Logo de l'activitat XICANA - Clown i màgia

Divendres de 18h a 18:50h

21 de maig de 2021

Espai: Exterior

La Xicana és una pallassa tendra i innocent que vol fer màgia, però sempre s’equivoca. Ven la màgia quan no n’hi ha i quan no la ven se li escapa. Realitza tota una sèrie de jocs de màgia on el més important és la travessia, el desenvolupament del joc, amb la participació i entreteniment de tots els assistents fins arribar a l’efecte màgic.

A càrrec de: Anna Montserrat
Durada: 50 minuts
A la placeta de Can Clariana
Gratuït

Preu: Gratuït

Divendres
21/05/2021
Nou!!
CONSTRUÏM UN PETIT HORT – Tardes en família
Logo de l'activitat CONSTRUÏM UN PETIT HORT – Tardes en família

Dijous de 17:30h a 19h

3 de juny de 2021

Espai: Aula doble

Vols cuidar les teves plantes aromàtiques al balcó de casa? Vine a construir un petit hort vertical amb materials reciclats!

A càrrec de: Aula Ambiental de Sant Andreu
Gratuït

Preu: Gratuït

Dijous
03/06/2021

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 2 entrades per persona en espectacles per adults i un màxim de 4 entrades per persona en espectacles familiars. Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.

Recordeu que si no heu rebut un missatge de confirmació via correu, és possible que no hàgiu fet bé la reserva. Per assegurar-vos poseu-vos en contacte amb el centre.

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

<

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari. En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l'activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l'accés a l'equipament), aquesta activitat s'adaptarà per a realitzar-se de forma virtual, des de qualsevol dispositiu amb accés a internet. El nombre d'hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l'import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l'activitat.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
AVV Congrés-Indians. Centre Cívic Can Clariana Cultural (G58071291) | Carrer Felip II, 222
info@canclariana.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat

Logo Miram Cloud