Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Espectacles infantils i Familiars)

Nou!!
LA VERITAT DE LES PRINCESES – Tardes en família
Logo de l'activitat LA VERITAT DE LES PRINCESES – Tardes en família

Dijous de 17:30 a 18:30 h

20 d'abril de 2023

Espai: Aula doble

Aquesta és la història d’una princesa en vaga, cansada que tothom li expliqui com ha de ser una princesa com cal i decidida a explicar les veritats de les princeses. I és que... les princeses també es tiren pets! Un contacontes i posterior taller de titelles reciclats que de ben segur no ens deixarà indiferents.


A càrrec de: La Boia Teatre

Durada: 60 minuts

Idioma: català

Activitat en el marc de la Diada de Sant Jordi

Gratuït

Preu: Gratuït

Dijous
20/04/2023
Nou!!
EL CONILLET QUE VOLIA PA DE PESSIC – Teatre de titelles
Logo de l'activitat EL CONILLET QUE VOLIA PA DE PESSIC – Teatre de titelles

Divendres de 18 a 18:40 h

5 de maig de 2023

Espai: Sala-Teatre

En una clariana enmig del bosc un conill es desperta i surt del cau. Té molta gana i li agrada cuinar. Juntament amb les seves veïnes i veïns del bosc prepararan plegats un deliciós pa de pessic! L’ós li duu maduixes, l’eriçó un granet d’anís, les abelles mel i les orenetes volen i es capbussen pels núvols. El cargol busca una col i el centpeus no té prou sabates. Muntatge basat en un conte i poesies de Ramon Besora.

A càrrec de: Cacauet Teatre

Espectacle recomanat per a infants de 18 mesos a 5 anys i les seves famílies

Durada: 40 minuts

Idioma: català

Preu: 3,5 € (gratuït per a menors de 6 anys)

Preu: 3,50 € (IVA inclòs)

Divendres
05/05/2023
Nou!!
CREA EL TEU INSTRUMENT CASOLÀ – Tardes en família
Logo de l'activitat CREA EL TEU INSTRUMENT CASOLÀ – Tardes en família

Dijous de 17:30 a 18:30 h

18 de maig de 2023

Espai: Aula doble

Atenció, amants de la música! Si sempre heu volgut aprendre a tocar un instrument musical, aquest taller és per a vosaltres. Veniu a fabricar el vostre propi instrument musical únic i personalitzat a partir de materials reciclats. Sigueu part de la creació de la vostra pròpia música!

A càrrec de: Raquel Lúa

Gratuït

Preu: Gratuït

Dijous
18/05/2023
Nou!!
BLAU, EL PLANETARI – Experiència astronòmica 17:30 h
Logo de l'activitat BLAU, EL PLANETARI – Experiència astronòmica 17:30 h

Divendres de 17:30 a 18 h

26 de maig de 2023

Espai: Sala-Teatre

Entra al planetari i descobreix el moviment del cel, l’estrella polar, les fases de la Lluna i les constel·lacions més brillants de l’espai. Vine a veure estrelles des de la ciutat en tres sessions adaptades a diferents franges d’edat. Blau, el planetari viatger, t'espera a Can Clariana.


A càrrec de: Blau, El planetari - Inés Dibarboure

Durada: 30 minuts

Idioma: català

Preu: 3,5 € (gratuït per a menors de 6 anys)


A les 17.30 hores: passi per a infants a partir de 3 anys i les seves famílies

Preu: 3,50 € (IVA inclòs)

Divendres
26/05/2023
  Anterior12Següent

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 2 entrades per persona en espectacles per adults i un màxim de 4 entrades per persona en espectacles familiars. Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.

Recordeu que si no heu rebut un missatge de confirmació via correu, és possible que no hàgiu fet bé la reserva. Per assegurar-vos poseu-vos en contacte amb el centre.

Les entrades pels itineraris seran de caràcter nominal, i l'import d'aquests només serà retornat si s'avisa amb mínim 48 hores d'antel·lació

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

<

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari. En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l'activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l'accés a l'equipament), aquesta activitat s'adaptarà per a realitzar-se de forma virtual, des de qualsevol dispositiu amb accés a internet. El nombre d'hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l'import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l'activitat.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
AVV Congrés-Indians. Centre Cívic Can Clariana Cultural (G58071291) | Carrer Felip II, 222
info@canclariana.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat

Logo Miram Cloud