Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Espectacles infantils i Familiars)

Klé
Logo de l'activitat Klé

Divendres 18:00 a 18:55

16 de desembre de 2022

Espai: Sala-Teatre

Artista: Addaura Teatre Visual

“Un dibuix és una línia que surt a passejar”, explicava el pintor Paul Klee. El seu art inspira aquest espectacle de teatre visual i dansa per a tots els públics que compta, a més, amb la música en directe de Vassil Lambrinov de Blaumut.

La dansa, la màgia, la manipulació d'objectes, els titelles, la llengua de signes... han permès a Addaura Teatre Visual explorar l'obra de l'artista suïs i descobrir noves facetes seves: a banda de la de pintor, hi ha un Klee músic, titellaire, escultor, filòsof i mestre de Bauhaus.

Preu: Gratuït

Divendres
16/12/2022
Nou!!
PERSONATGES DE PESSEBRE - Tardes en família
Logo de l'activitat PERSONATGES DE PESSEBRE - Tardes en família

Dimecres de 17:30 a 18:30 h

28 de desembre de 2022

Espai: Sala-Teatre

Vine i crea els personatges més màgics per guarnir el pessebre de casa. T’estan esperant!

Gratuït

Preu: Gratuït

Dimecres
28/12/2022
Nou!!
FANALETS PER LA NIT DE REIS - Tardes en família
Logo de l'activitat FANALETS PER LA NIT DE REIS - Tardes en família

Dimecres de 17:30 a 18:30 h

4 de gener de 2023

Espai: Sala-Teatre

Vine a construir fanalets amb nosaltres per poder-los lluir el dia de la nit de reis de Congrés-Indians. Donem la benvinguda als reis mags i omplim els carrers de llum!

Gratuït

Preu: Gratuït

Dimecres
04/01/2023
Nou!!
SÓC LA TEVA FÍSICAH – CIRC (Roda Cyr)
Logo de l'activitat SÓC LA TEVA FÍSICAH  – CIRC (Roda Cyr)

Divendres de 18 a 18:45 h

13 de gener de 2023

Espai: Sala-Teatre

Sóc la teva físicah és un espectacle en solitari que fusiona la ciència i les arts, concretament la física i el circ.

L’espectacle avança a través d’un personatge absurd i excèntric que començarà demostrant les lleis de Newton, farà una desfilada de models en honor als físics més importants de la física moderna i acabarà explicant la superposició quàntica amb un terra ple "partícules" que haurà d’esquivar amb una roda cyr. Quin paper juga en nosaltres l'atzar?


A càrrec de: Oriol Borràs

Durada: 45 minuts

Idioma: català i castellà

Espectacle per a tots els públics

Preu: 3,5 € gratuït per a menors de 6 anys

Preu: 3,50 € (IVA inclòs)

Divendres
13/01/2023

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 2 entrades per persona en espectacles per adults i un màxim de 4 entrades per persona en espectacles familiars. Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.

Recordeu que si no heu rebut un missatge de confirmació via correu, és possible que no hàgiu fet bé la reserva. Per assegurar-vos poseu-vos en contacte amb el centre.

Les entrades pels itineraris seran de caràcter nominal, i l'import d'aquests només serà retornat si s'avisa amb mínim 48 hores d'antel·lació

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

<

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari. En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l'activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l'accés a l'equipament), aquesta activitat s'adaptarà per a realitzar-se de forma virtual, des de qualsevol dispositiu amb accés a internet. El nombre d'hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l'import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l'activitat.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
AVV Congrés-Indians. Centre Cívic Can Clariana Cultural (G58071291) | Carrer Felip II, 222
info@canclariana.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat

Logo Miram Cloud