Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Espectacles infantils i Familiars)

Nou!!
MURAL ENTORN DEL DIA MUNDIAL DE LA INFÀNCIA - Tardes en família
Logo de l'activitat MURAL ENTORN DEL DIA MUNDIAL DE LA INFÀNCIA - Tardes en família

Dijous de 17:30h a 18:30h

18 de novembre de 2021

Espai: Exterior

Fem un mural conjunt per a reivindicar els drets dels infants.

Activitat dins del marc del Dia Mundial de la Infància (20N)

Preu: Gratuït

Dijous
18/11/2021
Nou!!
MANS - Teatre visual
Logo de l'activitat MANS - Teatre visual

Dissabte de 12h a 12:45h

20 de novembre de 2021

Espai: Aula petita

MANS és un espectacle visual ple d'imatges poètiques expressades amb diferents llenguatges. Tot l'espectacle neix i gira amb la idea de les mans: les mans ens donen la llibertat de crear les nostres pròpies realitats. Tot el que veureu a l'espectacle està fet amb les mans. En viu i en directe. MANS convida a fer un viatge a mons reals i mons fantàstics. A somniar. A pensar. A escoltar. A riure. Tot per descobrir, tot per fer, tot, a les teves mans.

Preu: 3'5€ Gratuït per menors de 6 anys
A càrrec de: Fes-t’ho Com Vulguis
Durada: 45 minuts
Idioma: Català
Espectacle recomanat d’1 a 5 anys
Espectacle dins del marc del Dia Mundial de la Infància (20N)

Preu: 3,50 € (IVA inclòs)

Dissabte
20/11/2021
Nou!!
LA CAPUTXETA VERMELLA, CUINERA DE PRIMERA - Teatre
Logo de l'activitat LA CAPUTXETA VERMELLA, CUINERA DE PRIMERA - Teatre

Dimarts de 18h a 19h

28 de desembre de 2021

Espai: Sala-Teatre

Una vegada hi havia, una noia molt alegre i juganera, que de gran volia ser cuinera. Es feia dir Caputxeta Vermella i vivia al bosc amb la seva àvia, que sempre la renyava per ser una mica trapella. Un dia, va convidar a dinar a totes les seves amistats, a qui prepararia el seu menú somiat. Ben decidida, es va ficar a la cuina per preparar un plat sorpresa i demostrar així la seva destresa. Però a la meitat de la recepta, es va adonar que li faltava l'ingredient més important, i això és el que va passar...

Preu: 3'5€ Gratuït per menors de 6 anys
A càrrec de: ZL Teatro y Eventos
Durada: 55 minuts
Idioma: Català
Espectacle recomanat de 5 a 10 anys

Preu: 3,50 € (IVA inclòs)

Dimarts
28/12/2021

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 2 entrades per persona en espectacles per adults i un màxim de 4 entrades per persona en espectacles familiars. Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.

Recordeu que si no heu rebut un missatge de confirmació via correu, és possible que no hàgiu fet bé la reserva. Per assegurar-vos poseu-vos en contacte amb el centre.

Les entrades pels itineraris seran de caràcter nominal, i l'import d'aquests només serà retornat si s'avisa amb mínim 48 hores d'antel·lació

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

<

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari. En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l'activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l'accés a l'equipament), aquesta activitat s'adaptarà per a realitzar-se de forma virtual, des de qualsevol dispositiu amb accés a internet. El nombre d'hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l'import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l'activitat.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
AVV Congrés-Indians. Centre Cívic Can Clariana Cultural (G58071291) | Carrer Felip II, 222
info@canclariana.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat

Logo Miram Cloud