Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Espectacles Adults)

Nou!!
LAS DAMAS AZULES - Cinefòrum
Logo de l'activitat LAS DAMAS AZULES - Cinefòrum

Dimarts de 19h a 20:45 h

19 d'octubre de 2021

Espai: Sala-Teatre

Direcció de Bérengère Sarrazin [Documental - 2015]
L’any 2012, el govern peruà dona llum verda al projecte miner Conga, a Cajamarca. No és la primera vegada que la mineria amenaça aquesta regió amb els seus projectes d’expansió. Des de fa més de vint anys, Yanacocha, la mina d’or a cel obert més gran de Llatinoamèrica, posa en perill els recursos hídrics.

A càrrec de: Aula Ambiental de Sant Andreu i Enginyeria Sense Fronteres
Durada: 63 minuts de projecció i 30 minuts de col·loqui
Idioma: Castellà
Públic: Adult
Projecció dins del marc de la Tardor Solidària, entorn de la interculturalitat

Preu: Gratuït

Dimarts
19/10/2021
Nou!!
RECITAL DE POEMES ESSÈNCIA IRLANDA
Logo de l'activitat RECITAL DE POEMES ESSÈNCIA IRLANDA

Dijous de 19:30h a 20:30h

21 d'octubre de 2021

Espai: Aula triple

Recull de poemes d'Irlanda sobre un viatge interior en una nova etapa, atrapada per la naturalesa i la bellesa dels paisatges. Poemes que enamoraran l'ànima.

A càrrec de: Laura Collado
Durada: 60 minuts
Idioma: Català

Preu: Gratuït

Dijous
21/10/2021
Nou!!
MAMA ÁFRICA - Música
Logo de l'activitat MAMA ÁFRICA - Música

Dissabte de 18h a 19h

23 d'octubre de 2021

Espai: Sala-Teatre

Marga Mbande i Albert Casanova, dos artistes catalans amb diferents procedències familiars (Guinea Equatorial i República Dominicana), combinen el seu talent en un projecte a cavall entre la música africana, el reggae i el soul. En aquest concert presentaran el seu nou treball, un disc molt personal amb cançons en lingala, castellà, swahili, anglès i bapuku on la guitarra acústica amb efectes s'integrarà amb la veu privilegiada de Marga Mbande.

A càrrec de: Marga Mbande i Albert Casanova
Durada: 60 minuts
Idioma:Lingala, castellà, swahili, anglès i bapuku
Públic: Adult
Espectacle dins del marc de la Tardor Solidària, entorn de la interculturalitat

Preu: 3,50 € (IVA inclòs)

Dissabte
23/10/2021
Nou!!
ADÚ (PANTALLA BARCELONA)
Logo de l'activitat ADÚ (PANTALLA BARCELONA)

Dimarts de 19h a 21h

26 d'octubre de 2021

Espai: Sala-Teatre

Direcció de Salvador Calvo [Drama - 2020]
En un intent desesperat per arribar a Europa i amagats davant d'una pista d'aterratge al Camerun, un nen de sis anys i la seva germana gran esperen per colar-se en els cellers d'un avió. No massa lluny, un activista mediambiental contempla la terrible imatge d'un elefant, mort i sense ullals. No només ha de lluitar contra la caça furtiva, sinó que també haurà de retrobar-se amb els problemes de la seva filla acabada d'arribar d'Espanya. Milers de quilòmetres al nord, a Melilla, un grup de guàrdies civils es prepara per enfrontar-se a un gran nombre de subsaharians que ha iniciat l'assalt a la tanca. Tres històries unides per un tema central, en què cap dels seus protagonistes sap que els seus destins estan condemnats a creuar-se i que les seves vides ja no tornaran a ser les mateixes.


Durada: 119 minuts
Idioma: Castellà
Públic: Pel·lícula recomanada per a majors de 16 anys
Projecció dins del marc de la Tardor Solidària, entorn de la interculturalitat

Preu: Gratuït

Dimarts
26/10/2021

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 2 entrades per persona en espectacles per adults i un màxim de 4 entrades per persona en espectacles familiars. Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.

Recordeu que si no heu rebut un missatge de confirmació via correu, és possible que no hàgiu fet bé la reserva. Per assegurar-vos poseu-vos en contacte amb el centre.

Les entrades pels itineraris seran de caràcter nominal, i l'import d'aquests només serà retornat si s'avisa amb mínim 48 hores d'antel·lació

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

<

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari. En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l'activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l'accés a l'equipament), aquesta activitat s'adaptarà per a realitzar-se de forma virtual, des de qualsevol dispositiu amb accés a internet. El nombre d'hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l'import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l'activitat.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
AVV Congrés-Indians. Centre Cívic Can Clariana Cultural (G58071291) | Carrer Felip II, 222
info@canclariana.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat

Logo Miram Cloud