Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Espectacles Adults)

Nou!!
INAUGURACIÓ EXPO "LA MAGIA DE LOS SUEÑOS"
Logo de l'activitat INAUGURACIÓ EXPO

Dissabte de 12 a 13:30 h

1 d'abril de 2023

Espai: Espai Comú

El punt de partida del treball de l'artista d’origen iranià Aziz és la relació entre les persones i, alhora, la relació humana amb una dimensió espiritual. L'ús de motius com el cos humà, els àngels i les cares i diverses tècniques com el gravat, el dibuix a llapis i l'escriptura mostren com les persones es relacionen entre si i amb la dimensió espiritual de què formen part. Aziz també fa algunes referències subtils a diversos temes actuals com, per exemple, la guerra d'Ucraïna i les revolucions feministes a l'Afganistan i l'Iran.


A càrrec de: Yahya Aziz


Preu: Gratuït

Dissabte
01/04/2023
Nou!!
TOT SÓN RUMORS – Teatre musical
Logo de l'activitat TOT SÓN RUMORS – Teatre musical

Dissabte de 17 a 19 h

1 d'abril de 2023

Espai: Sala-Teatre

Els estudiants de l'escola Parlabrava ja s'han acostumat a viure entre rumors que tots donen per certs. Potser no diuen la veritat, però això els hi és ben igual. La més popular, la Matilda, ho té ben clar: que es parli d'ella, encara que sigui malament. La seva millor amiga, la Juicy, desitja en secret ser com ella. Com s'ha transformat l’amor i l’amistat en l'època dels secrets i del "postureo"? En qui podem confiar i en qui no? Quantes fake news estem acceptant sense saber-ho? Benvinguts a una història d'insti més! 


A càrrec de: Arsènikes, entitat vinculada a Can Clariana

Durada: 120 minuts amb entreacte

Idioma: català

Taquilla Inversa

Preu: Gratuït

Dissabte
01/04/2023
Nou!!
RASHOMON (CINECLAC) - Cinema
Logo de l'activitat RASHOMON (CINECLAC) - Cinema

Dimarts de 19 a 21 h

11 d'abril de 2023

Espai: Sala-Teatre

Direcció d’Akira Kurosawa [Drama - 1950]

Japó, segle XII. A Kyoto, sota les portes del derruït temple de Rashomon, es refugien de la pluja un llenyataire, un sacerdot budista i un pelegrí. Tots tres discuteixen sobre el judici a un bandit, acusat d’haver assassinat un senyor feudal i violat la seva dona. Els detalls del crim són narrats des del punt de vista del bandit, del senyor feudal –amb ajuda d’un mèdium–, de la seva esposa i del llenyataire, únic testimoni dels fets.

Durada: 88 minuts

Gratuït

Preu: Gratuït

Dimarts
11/04/2023
Nou!!
LUIGI’S FUNERAL – Dansa teatre
Logo de l'activitat LUIGI’S FUNERAL – Dansa teatre

Divendres de 19 a 19:30 h

14 d'abril de 2023

Espai: Sala-Teatre

Submergits al cor de la marxa fúnebre, aquests personatges sanguinis i apassionats revelen l’etern esborrall que és la mort a través de les seves fortaleses i debilitats. Els protagonistes adopten una actitud exagerada, grotesca i teatral davant la mort, traspuant la seva desesperació, els seus dolors i també els seus absurds. Luigi és mort i es troba en un espai on ronden les ànimes, i és a través d’aquests cossos i aquestes veus que es desenvoluparà el drama. 


A càrrec de: Collectif des Requins-Méduses, companyia en residència a Can Clariana

Durada: 30 minuts

Gratuït

Preu: Gratuït

Divendres
14/04/2023
  Anterior12345678Següent

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 2 entrades per persona en espectacles per adults i un màxim de 4 entrades per persona en espectacles familiars. Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.

Recordeu que si no heu rebut un missatge de confirmació via correu, és possible que no hàgiu fet bé la reserva. Per assegurar-vos poseu-vos en contacte amb el centre.

Les entrades pels itineraris seran de caràcter nominal, i l'import d'aquests només serà retornat si s'avisa amb mínim 48 hores d'antel·lació

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

<

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari. En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l'activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l'accés a l'equipament), aquesta activitat s'adaptarà per a realitzar-se de forma virtual, des de qualsevol dispositiu amb accés a internet. El nombre d'hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l'import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l'activitat.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
AVV Congrés-Indians. Centre Cívic Can Clariana Cultural (G58071291) | Carrer Felip II, 222
info@canclariana.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat

Logo Miram Cloud