Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Espectacles Adults)

Nou!!
XII FESTIVAL MUTIS: Interrail + Lara Hierro. Monólogo para un corpo in movemento
Logo de l'activitat XII FESTIVAL MUTIS: Interrail + Lara Hierro. Monólogo para un corpo in movemento

Dissabte de 19h a 20h

17 d'abril de 2021

Espai: Sala-Teatre

Mostra de teatre jove independent enfocat a la nova creació a la ciutat de Barcelona.
Interrail - Microteatre

Interrail és un viatge de vida que travessen Marina i Nats, dues amigues que es coneixen des de l’escola. Ara, als seus “fatídics” 30, fan una reflexió sobre els moments compartits, els dubtes existencials i les decisions preses sota la pressió social que significa ser dona en aquesta societat patriarcal.
A càrrec de: Les Candidates
Durada: 25 minuts

Lara Hierro. Monólogo para un corpo in movemento - Dansa

Lara escriu asseguda. Està confinada mentre l’Ombra es bressola lliure al vent de les Rias Baixas. Lara deixa la ploma i puja a la cadira. Crida. D'un salt, puja a la taula i comença a fer equilibris. A la finestra, balla l'Ombra. Parla de la crisi social, de la crisi del sector cultural, de la crisi econòmica. Parla de la inestabilitat, de l'esperança, de l'amor a la terra. Lara i l’Ombra es troben.
A càrrec de: Constanza Hurlé
Durada: 25 minuts

Col·loqui post-funció: Teatre i rols de gènere
Organitza: Festival Mutis
Preu: 3,50 €

Preu: 3,50 € (IVA inclòs)

Dissabte
17/04/2021
Nou!!
EVA (PROYECTA 2 AUDIOVISUAL) - Cinema
Logo de l'activitat EVA (PROYECTA 2 AUDIOVISUAL) - Cinema

Dimarts de 19h a 20h

20 d'abril de 2021

Espai: Sala-Teatre

Óscar ha après a sobreposar-se als problemes de la seva infància mitjançant la violència. La notícia de l'embaràs de la seva parella li farà replantejar la manera en què veu la vida i les conseqüències de les seves accions. EVA tracta sobre com afrontar la paternitat, i qüestiona si estem condemnats a perpetuar actituds, rols i sexismes propis d'una altra època, però que segueixen molt vigents en la societat actual. Podem realment renegar de la nostra herència i corregir aquests comportaments, que sovint assumim com innats?

Durada: 28 minuts de curtmetratge i 30 minuts de col·loqui
Direcció de Kilian Morales [Drama - 2021]
Gratuït

Preu: Gratuït

Dimarts
20/04/2021
Nou!!
ESCRIPTURES AUTOBIOGRÀFIQUES - Xerrada
Logo de l'activitat ESCRIPTURES AUTOBIOGRÀFIQUES - Xerrada

Dijous de 19h a 20h

22 d'abril de 2021

Espai: Aula doble

Diaris íntims, autobiografies i autoficcions. Parlem d’escriptors i escriptores que han convertit la seva vida en literatura, com Sylvia Plath, Siri Hurstvedt, Annie Ernaux i Josep Pla.

A càrrec de: Raquel Piccolo
Activitat en el marc de Sant Jordi
Gratuït

Preu: Gratuït

Dijous
22/04/2021
Nou!!
MOSTRA DE CURTMETRATGES (FES! FILM FEST)
Logo de l'activitat MOSTRA DE CURTMETRATGES (FES! FILM FEST)

Dimarts de 19h a 20:30h

27 d'abril de 2021

Espai: Sala-Teatre

Fes!, És un festival documental de drets humans que promou la participació activa dels públics joves. Enguany, 50 estudiants de secundària de l’Institut Infanta Isabel d'Aragó i de l’Institut Dr. Puigvert han fet una selecció de pel·lícules que aborden temes com la llibertat d'expressió, el dret dels infants, la igualtat de gènere, el dret a migrar, entre altres.
Gratuït

Preu: Gratuït

Dimarts
27/04/2021

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 2 entrades per persona en espectacles per adults i un màxim de 4 entrades per persona en espectacles familiars. Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.

Recordeu que si no heu rebut un missatge de confirmació via correu, és possible que no hàgiu fet bé la reserva. Per assegurar-vos poseu-vos en contacte amb el centre.

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

<

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari. En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l'activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l'accés a l'equipament), aquesta activitat s'adaptarà per a realitzar-se de forma virtual, des de qualsevol dispositiu amb accés a internet. El nombre d'hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l'import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l'activitat.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
AVV Congrés-Indians. Centre Cívic Can Clariana Cultural (G58071291) | Carrer Felip II, 222
info@canclariana.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat

Logo Miram Cloud