Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Espectacles Adults)

Nou!!
EXPLICA DANSA - Conferència dansada
Logo de l'activitat EXPLICA DANSA - Conferència dansada

Dissabte de 12h a 13h

6 de març de 2021

Espai: Sala-Teatre

Toni Jodar, un dels ballarins més representatius de la dansa contemporània, ens explica la història de la dansa a través del seu cos, il·lustrant el pas del temps tot fent referència als diversos gèneres i formes que ha trobat el cos per expressar-se en el moviment.

A càrrec de: Toni Jodar

Durada: 60 minuts

Edat recomanada: a partir de 12 anys

Programació de dansa. Quinzena metropolitana

Preu: Gratuït

Dissabte
06/03/2021
Nou!!
ULTRA - Teatre sensorial, noves dramatúrgies
Logo de l'activitat ULTRA - Teatre sensorial, noves dramatúrgies

Dissabte de 18h a 18:45h

13 de març de 2021

Espai: Sala-Teatre

Ella dorm al seu costat. Enmig de la nit, una veu li anuncia que quan l'home que dorm al seu costat desperti, la matarà. Així comença aquesta petita història. A continuació, la visita de tres estranys personatges la conduirà a l'alliberament. El misteri, la violència i la fragilitat de la ment humana convertiran una nit qualsevol en un brot psicòtic ple de veus, llums, sons i cossos. ULTRA és el primer espectacle de La Visceral, una petita peça que pretén condensar les motivacions de la companyia amb una proposta teatral que pretén vol dirigir-se a les vísceres del públic i no a la seva raó.

A càrrec de: La Visceral, companyia en residència a Can Clariana

Durada: 40 minuts de funció

Preu: 3,50 €

Dissabte
13/03/2021
Nou!!
PARELLA OBERTA - Teatre
Logo de l'activitat PARELLA OBERTA - Teatre

Dissabte de 18h a 20h

27 de març de 2021

Espai: Sala-Teatre

Pablo Antúnez presumeix de ser un home liberal i obert i vol dur a la pràctica la seva filosofia “progressista” i polígama, al·legant que això permet salvar el seu matrimoni i encoratja a la seva dona a fer el mateix. Ella, Antonia Castellví, després d’un període de negació i depressió, amb múltiples intents de suïcidi, finalment accedeix. El problema ve, quan de sobte, un dia, ella li comunica al seu marit que ha trobat al seu “home ideal”.

A càrrec de: Joc de Dos

Durada: 90 minuts

Espectacle en el marc del Dia Mundial del Teatre

Preu: 3,50 €

Dissabte
27/03/2021
Nou!!
SIBIL·LA - Teatre
Logo de l'activitat SIBIL·LA - Teatre

Divendres de 19h a 20h

19 de març de 2021

Espai: Sala-Teatre

Sibil·la revisa el passat per criticar el present. Som filles de la Història. Cada fet o esdeveniment anterior condiciona directament el dia a dia actual. Durant l’edat mitjana, 9 milions de bruixes van ser assassinades a Europa. Les bruixes van ser les primeres guerreres, les primeres practicants del control de la natalitat i les primeres alquimistes. La seva mort va representar l’extinció del poder femení. Aquests assassinats van deixar petja. Encara avui en dia el masclisme continua deixant moltes víctimes mortals.

A càrrec de: Les Fugitives

Durada: 20 minuts de funció i 20 minuts de col·loqui

Espectacle en el marc del Dia de les Dones

Preu: 3,50 €

Divendres
19/03/2021

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari. En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l'activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l'accés a l'equipament), aquesta activitat s'adaptarà per a realitzar-se de forma virtual, des de qualsevol dispositiu amb accés a internet. El nombre d'hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l'import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l'activitat.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 2 entrades per persona (subjecte a modificació en espectacles puntuals). Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
AVV Congrés-Indians. Centre Cívic Can Clariana Cultural (G58071291) | Carrer Felip II, 222
administracio@canclariana.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat

Logo Miram Cloud