Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Espectacles Adults)

Nou!!
CONSEJOS A GUSSI - Cinema
Logo de l'activitat CONSEJOS A GUSSI - Cinema

Dimarts de 19 a 21 h

20 de desembre de 2022

Espai: Sala-Teatre

Direcció de Roc Gussinyer [Documental - 2022 - 90’]

En aquest primer documental del director, Gussi mostra l'evolució del seu any: festes, performances, vivències esperpèntiques i fons baixos. Tot lligat amb els consells i les confessions que els seus amics, familiars i coneguts li han donat.

A càrrec de: Arsènikes, entitat vinculada a Can Clariana
Durada: 90 minuts
Idioma: Català i castellà
Projecció recomanada per a majors de 14 anys
Gratuït

Preu: Gratuït

Dimarts
20/12/2022
Nou!!
ELS QUINZE, UNA FITA HISTÒRICA - Xerrada
Logo de l'activitat ELS QUINZE, UNA FITA HISTÒRICA - Xerrada

Dijous de 19:30 a 21 h

22 de desembre de 2022

Espai: Aula triple

Descobrirem aquesta part d'aquest indret, l'origen del seu nom i la importància que té com a nucli de comunicacions.

A càrrec de: Ricard Fernández Valentí
Durada: 75 minuts
Gratuït

ELS DIJOUS FEM HISTÒRIA

Cicle de xerrades i activitats que omplen Can Clariana d’història.

Organitza: Vocalia de memòria històrica de l'Associació de Veïns i Veïnes Congrés-Indians

Preu: Gratuït

Dijous
22/12/2022
Nou!!
BOLA DE FUEGO (CINECLAC) - Cinema
Logo de l'activitat BOLA DE FUEGO (CINECLAC) - Cinema

Dimarts de 19 a 21 h

10 de gener de 2023

Espai: Sala-Teatre

Direcció de Howard Hawks [Comèdia - 1941 - 112’]

Gràcies a la donació d'un quart de milió de dòlars, un grup de professors estrafolaris, tots solters llevat d'un que és vidu, treballen en l'elaboració d'una enciclopèdia del saber humà. Quan el treball es troba ja en una fase bastant avançada, la visita sorpresa de la ballarina de cabaret Sugarpuss O'Shea (Barbara Stanwyck), requerida pel professor Bertram Potts (Gary Cooper) mentre feia un estudi de l'argot del carrer, els fa replantejar la seva tasca en adonar-se que viuen d'esquena al món.

Durada: 112 minuts
Gratuït

CINECLAC

Cicle de cinefòrum per sensibilitzar el barri de diferents temes socials, donant un contingut i potenciant el debat amb el veïnat.

Organitza: Associació Arep per la salut mental, Attikus i Vocalia de memòria històrica de l'Associació de Veïns i Veïnes Congrés-Indians

Cicle: POSA UN CLÀSSIC EN LA TEVA MODERNITAT

Preu: Gratuït

Dimarts
10/01/2023
Nou!!
INAUGURACIÓ "CUERPO Y ESPACIO" - Exposició
Logo de l'activitat INAUGURACIÓ

Dijous de 19:30 a 21 h

12 de gener de 2023

Espai: Espai Comú

Habitem i existim a través dels nostres cossos, essent el moviment una de les manifestacions de la vida i d'aquesta connexió Cos-Espai. L’exposició cerca mostrar aquesta expressió del cos, i de la persona mateixa, com a expressions espontànies i sense cap preparació. Descobrir dins del que és quotidià allò extraordinari. Allò que només apareix quan ens aturem a observar.

A càrrec de: Gustavo Contreras
Gratuït

Preu: Gratuït

Dijous
12/01/2023

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 2 entrades per persona en espectacles per adults i un màxim de 4 entrades per persona en espectacles familiars. Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.

Recordeu que si no heu rebut un missatge de confirmació via correu, és possible que no hàgiu fet bé la reserva. Per assegurar-vos poseu-vos en contacte amb el centre.

Les entrades pels itineraris seran de caràcter nominal, i l'import d'aquests només serà retornat si s'avisa amb mínim 48 hores d'antel·lació

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

<

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari. En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l'activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l'accés a l'equipament), aquesta activitat s'adaptarà per a realitzar-se de forma virtual, des de qualsevol dispositiu amb accés a internet. El nombre d'hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l'import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l'activitat.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
AVV Congrés-Indians. Centre Cívic Can Clariana Cultural (G58071291) | Carrer Felip II, 222
info@canclariana.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat

Logo Miram Cloud