Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Espectacles Adults)

Nou!!
IMPRODERADAS CLUB - Impro teatral
Logo de l'activitat IMPRODERADAS CLUB - Impro teatral

Dissabte de 18 a 19 h

4 de juny de 2022

Espai: Sala-Teatre

La improvisació és l'art de crear històries en el moment a partir de petites premisses obtingudes del públic. T'assegurem històries amb molt d'ingeni i et demanem disculpes per endavant per si et trenques alguna costella de tant riure. Aquesta vegada, tu decideixes i les Improderades creen!

A càrrec de: Improderadas
Durada: 60 minuts
Idioma: castellà i català
Espectacle dins del cicle Calidoscopi Cultural del Districte de Sant Andreu: dones, humor i feminisme
Preu: 3,5 €

Preu: 3,50 € (IVA inclòs)

Dissabte
04/06/2022
Nou!!
MONSTER (CINECLAC) - Cinema
Logo de l'activitat MONSTER (CINECLAC) - Cinema

Dimarts de 19 a 21 h

7 de juny de 2022

Espai: Sala-Teatre

Direcció de Patty Jenkins [Drama, crim - 2003 - 110’]

Aileen Wuornos és una prostituta que coneix a Selby Wall, una jove lesbiana enviada pels seus pares a viure amb la seva tieta per "guarir la seva homosexualitat". Aileen, víctima d'una tràgica infància plena d'abusos, s'enamora de Selby, i troba en ella una raó per viure. Incapaç de deixar la prostitució, un dia mata un dels seus clients en defensa pròpia, començant així una tràgica cadena d'assassinats. Aquesta és la història d'una assassina, basada en una història real, però també una història d'amor entre dues inadaptades.

Durada: 110 minuts
Idioma: Castellà
Públic: Adult
Gratuït

CINECLAC

Cicle de cinefòrum per sensibilitzar el barri de diferents temes socials, donant un contingut i potenciant el debat amb el veïnat.

Organitza: Arep, Attikus i Arxiu Històric de l'Associació de Veïns i Veïnes Congrés-Indians
Cicle: “El ciclo que marca la diferencia”

Preu: Gratuït

Dimarts
07/06/2022
Nou!!
CONCERT MEDITATIU AMB BOLS DE QUARS I MÚSICA ELECTRÒNICA - Música
Logo de l'activitat CONCERT MEDITATIU AMB BOLS DE QUARS I MÚSICA ELECTRÒNICA - Música

Divendres de 19 a 19:45 h

10 de juny de 2022

Espai: Sala-Teatre

Concert meditatiu i vibracional on es fusiona l’increïble so que emeten els bols de cristall de quars amb el tecnològic i contemporani de la música electrònica ambiental, tot fusionant-se amb la veu i altres instruments. El resultat per a l’oient és un viatge especial pel seu interior, on experimentarà sensacions de gran benestar, relaxació i connexió amb la seva essència.

A càrrec de: Artenea i DJ Matuke
Durada: 45 minuts
Idioma: Sense text
Taquilla Inversa

Preu: Gratuït

Divendres
10/06/2022
Nou!!
CORAL·LÍ DE PEL·LÍCULA! - Música
Logo de l'activitat CORAL·LÍ DE PEL·LÍCULA! - Música

Dissabte de 18 a 19

11 de juny de 2022

Espai: Sala-Teatre

El Cor Coral·lí proposa un viatge per les bandes sonores que més han marcat els seus integrants, començant per clàssics de Disney com El Rei Lleó, passant per les reivindicacions dels Miserables o The Greatest Showman, seguint amb una mica d'òpera i els seus fantasmes... i acabant amb un toc d'humor!

A càrrec de: Cor Coral·lí
Durada: 60 minuts
Concert en el marc del Festival Simfònic
Gratuït

Preu: Gratuït

Dissabte
11/06/2022

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 2 entrades per persona en espectacles per adults i un màxim de 4 entrades per persona en espectacles familiars. Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.

Recordeu que si no heu rebut un missatge de confirmació via correu, és possible que no hàgiu fet bé la reserva. Per assegurar-vos poseu-vos en contacte amb el centre.

Les entrades pels itineraris seran de caràcter nominal, i l'import d'aquests només serà retornat si s'avisa amb mínim 48 hores d'antel·lació

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

<

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari. En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l'activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l'accés a l'equipament), aquesta activitat s'adaptarà per a realitzar-se de forma virtual, des de qualsevol dispositiu amb accés a internet. El nombre d'hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l'import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l'activitat.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
AVV Congrés-Indians. Centre Cívic Can Clariana Cultural (G58071291) | Carrer Felip II, 222
info@canclariana.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat

Logo Miram Cloud