Logo del centre cívic

Itineraris (Itineraris)

Nou!!
VISITA GUIADA A L'EXPOSICIÓ "NAUFRAGIS, UNA HISTÒRIA SUBMERGIDA" - Itinerari
Logo de l'activitat VISITA GUIADA A L'EXPOSICIÓ

Dijous de 17:30 a 18:30 h

19 de gener de 2023

Espai: Exterior

Al fons dels oceans, dels mars, dels rius i dels llacs del nostre país, del nostre planeta, s’hi amaga una memòria fascinant, una història submergida que mereix ser coneguda, conservada i transmesa a les generacions futures. L’exposició “Naufragis. Història submergida” vol donar a conèixer la riquesa i diversitat del patrimoni arqueològic subaquàtic català, i, alhora, la important tasca d’estudi, salvaguarda i protecció del mateix que, des del 1992, realitza el Centre d’Arqueologia Subaquàtica de Catalunya (CASC), a l’ocasió del 30è aniversari de la seva creació. La mostra pretén a més ampliar el coneixement públic que es té de l’arqueologia subaquàtica, i retre un homenatge als homes i dones que l’han impulsat i l’impulsen, tan a Catalunya com arreu del món.

Organitza: Museu d’Arqueologia de Catalunya
Durada: 60 minuts
Gratuït
Amb inscripció prèvia, places limitades

Preu: Gratuït

Dijous
19/01/2023
Nou!!
BARCELONA EN FEMENÍ. MUSES, DIVES I CREADORES - Itinerari
Logo de l'activitat BARCELONA EN FEMENÍ. MUSES, DIVES I CREADORES - Itinerari

Dissabte de 11 a 12:30 h

11 de març de 2023

Espai: Exterior

La ciutat de Barcelona ha estat l’escenari ideal per a que moltes dones poguessin desenvolupar les seves arts. Tot i que no els ha estat mai fàcil, sobretot a finals del segle XIX, algunes van arribar a ser admirades arreu del món. Bé nascudes a la ciutat o foranes, totes van voler aprofitar l’aparador d’una metròpoli que volia ser com París. Parlarem de Júlia Peraire, musa del pintor modernista Ramon Casas, o de la cupletista Raquel Meller. Al teatre Novedades del carrer Casp, la dansarina sevillana Tórtola Valencia deixava bocabadats als assistents amb uns balls inspirats en Loïe Fuller i Isadora Duncan. Una altra dona clau en el món de la música del segle XX és Maria Callas. La Divina va actuar l’any 1959 al Gran Teatre del Liceu. Cap al final del nostre recorregut ens aturarem davant de l’aparador de la boutique Chanel al Passeig de Gràcia, on parlarem de la modista francesa. I acabarem el nostre recorregut parlant de les germanes Montagne, les millors modistes d’alta costura de principis dels segle XX a Barcelona.

A càrrec de: Rafa Burgos, guia oficial de catalunya, historiador i periodista
Durada: 90 minuts
Activitat en el marc del Dia de la Dona (8M)
Preu: 11,72 €
Amb inscripció prèvia, places limitades

Preu: 11,72 € (IVA inclòs)

Dissabte
11/03/2023

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 2 entrades per persona en espectacles per adults i un màxim de 4 entrades per persona en espectacles familiars. Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.

Recordeu que si no heu rebut un missatge de confirmació via correu, és possible que no hàgiu fet bé la reserva. Per assegurar-vos poseu-vos en contacte amb el centre.

Les entrades pels itineraris seran de caràcter nominal, i l'import d'aquests només serà retornat si s'avisa amb mínim 48 hores d'antel·lació

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

<

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari. En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l'activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l'accés a l'equipament), aquesta activitat s'adaptarà per a realitzar-se de forma virtual, des de qualsevol dispositiu amb accés a internet. El nombre d'hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l'import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l'activitat.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
AVV Congrés-Indians. Centre Cívic Can Clariana Cultural (G58071291) | Carrer Felip II, 222
info@canclariana.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat

Logo Miram Cloud