Logo del centre cívic

Itineraris (Itineraris)

Nou!!
La història LGTBIQ+ de Barcelona – Ruta teatralitzada
Logo de l'activitat La història LGTBIQ+ de Barcelona – Ruta teatralitzada

Dijous de 18:30 a 20:30 h

15 de juny de 2023

Espai: Exterior

Un excitant i suggeridor tour per a rememorar els personatges més cèlebres i les persones anònimes que es van significar per viure una sexualitat diferent. En aquest circuit per a tots els públics reviurem les llums i ombres de segles de permissivitat o repressió a través de diversos escenaris monumentals del Barri Gòtic i de les Rambles. Il·lustrarem temes com l'ambigüitat en la societat grecoromana, les atroces lleis visigòtiques, l'homosexualitat femenina i masculina en els monestirs, en la reialesa i en l'elit aristocràtica, la persecució de càtars, templers i sodomites, l’homoerotisme en les comunitats islàmiques i sefardites, els excessos de la Inquisició, el romanticisme i el dandisme, l'alliberament durant la II República i la llarga agonia de la postguerra fins als drets adquirits en la transició i la democràcia. Una ruta teatralitzada amb actors caracteritzats com l’escriptor Antonio Hoyos Vinent i la ballarina Carmen Tórtola Valencia, personalitats LGTBIQ+ presents a la Barcelona de 1920.


A càrrec de: Felipe Trigo (historiador i Guia Oficial de Catalunya) i Isabel Capdevila (historiadora de l’art), d’Emotion History

Durada: 120 minuts

Activitat en el marc de la celebració de l’Orgull LGTBIQ+

Preu: 11,72 €. Amb inscripció prèvia, places limitades

Preu: 11,72 € (IVA inclòs)

Dijous
15/06/2023

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 2 entrades per persona en espectacles per adults i un màxim de 4 entrades per persona en espectacles familiars. Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.

Recordeu que si no heu rebut un missatge de confirmació via correu, és possible que no hàgiu fet bé la reserva. Per assegurar-vos poseu-vos en contacte amb el centre.

Les entrades pels itineraris seran de caràcter nominal, i l'import d'aquests només serà retornat si s'avisa amb mínim 48 hores d'antel·lació

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

<

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari. En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l'activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l'accés a l'equipament), aquesta activitat s'adaptarà per a realitzar-se de forma virtual, des de qualsevol dispositiu amb accés a internet. El nombre d'hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l'import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l'activitat.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
AVV Congrés-Indians. Centre Cívic Can Clariana Cultural (G58071291) | Carrer Felip II, 222
info@canclariana.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat

Logo Miram Cloud