Logo del centre cívic
Nou!!
DREAMING BEETHOVEN - Música i dansa aèria
Logo de l'activitat DREAMING BEETHOVEN - Música i dansa aèria

Dissabte de 18h a 19 h

2 d'octubre de 2021

Espai: Sala-Teatre

Dreaming Beethoven és un espectacle concebut com una aproximació a la figura del gran geni alemany. Utilitza com a punt de partida algunes de les seves obres més conegudes i construeix una fantasia escènica, a on la música per a piano, els mitjans audiovisuals, la performance i l'acrobàcia aèria s'uneixen per a retre homenatge a aquest gran músic en el 251è aniversari del seu naixement. Algunes de les frases que Beethoven va pronunciar al llarg de la seva vida, i que després han esdevingut famoses, serveixen per a enllaçar les diferents músiques amb la dansa aèria, com si es tractés d'un subtil fil de seda, alhora sòlid i delicat.

A càrrec de: Monika Lao
Durada: 50 minuts
Idioma:Castellà
Públic: Adult
Espectacle dins del marc del Dia Internacional de la Música (1O)

Preu: 3,50 € (IVA inclòs)

Dissabte
02/10/2021

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 2 entrades per persona en espectacles per adults i un màxim de 4 entrades per persona en espectacles familiars. Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.

Recordeu que si no heu rebut un missatge de confirmació via correu, és possible que no hàgiu fet bé la reserva. Per assegurar-vos poseu-vos en contacte amb el centre.

Les entrades pels itineraris seran de caràcter nominal, i l'import d'aquests només serà retornat si s'avisa amb mínim 48 hores d'antel·lació

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

<

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari. En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l'activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l'accés a l'equipament), aquesta activitat s'adaptarà per a realitzar-se de forma virtual, des de qualsevol dispositiu amb accés a internet. El nombre d'hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l'import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l'activitat.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
AVV Congrés-Indians. Centre Cívic Can Clariana Cultural (G58071291) | Carrer Felip II, 222
info@canclariana.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat

Logo Miram Cloud