Logo del centre cívic
Nou!!
LA PUNTA DE MI NARIZ - Circ
Logo de l'activitat LA PUNTA DE MI NARIZ - Circ

Divendres de 18h a 19h

16 d'abril de 2021

Espai: Exterior

A la deriva cap a una realitat conjunta i compartida. A la cerca del pur gaudi de construir-nos entre totes. Som cossos fràgils que esdevenen blocs que han d’encaixar. Ens cuidem, ens portem, llisquem i ens empenyem. Cinc cossos en joc, cinc mons. En aquest espectacle ens obrim en canal per mostrar les nostres particularitats com a dones que conviuen i creen juntes a través del llenguatge corporal i dels portés acrobàtics. Us convidem a que ens conegueu i visqueu amb nosaltres la nostra realitat, la nostra veritat.

A càrrec de: Kolektivo Konika
Durada: 50 minuts
Espectacle per a tots els públics (recomanat a partir de 6 anys)
Espectacle dins del circuit del Barcelona Districte Cultural
Espectacle dins del marc del Dia Mundial del Circ

Preu: Gratuït

Divendres
16/04/2021

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 2 entrades per persona en espectacles per adults i un màxim de 4 entrades per persona en espectacles familiars. Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.

Recordeu que si no heu rebut un missatge de confirmació via correu, és possible que no hàgiu fet bé la reserva. Per assegurar-vos poseu-vos en contacte amb el centre.

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

<

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari. En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l'activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l'accés a l'equipament), aquesta activitat s'adaptarà per a realitzar-se de forma virtual, des de qualsevol dispositiu amb accés a internet. El nombre d'hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l'import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l'activitat.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
AVV Congrés-Indians. Centre Cívic Can Clariana Cultural (G58071291) | Carrer Felip II, 222
info@canclariana.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat

Logo Miram Cloud