Logo del centre cívic
Nou!!
CLARA GISPERT – Música
Logo de l'activitat CLARA GISPERT – Música

Divendres de 19h a 20h

26 de març de 2021

Espai: Sala-Teatre

Amb aquest concert, Clara Gispert presenta el seu primer projecte personal on la música clàssica europea i la tradició del jazz, el blues i el country del segle XX s’enfronten a les possibilitats sonores i estilístiques del hip hop i el pop actuals. Les seves cançons parlen de les contradiccions latents en la societat, de l’extraordinari en la quotidianitat i de la dona com a força impulsora, creadora i protagonista de la seva pròpia història. Totes les cançons son originals i composades en anglès i català. L’acompanyen Iñaki Rodríguez a la bateria (Conservatori de Perpinyà, Les 100 Grammes de Têtes, Muyayo Rif), Joan Vigo al baix i contrabaix (A Contra Blues, Carl Wyatt, Archie Lee Hooker, Tote King), Carles Guilera a la guitarra (Taller de Mùsics, Nil Moliner, Marialluïsa) i Manuel Dabove al piano i direcció musical (Los Fulanos, Cardova, Nación Funk All Stars i diverses bandes sonores).

A càrrec de: Clara Gispert
Durada: 60 minuts Espectacle dins del circuit del Barcelona Districte Cultural

Preu: Gratuït

Divendres
26/03/2021

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari. En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l'activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l'accés a l'equipament), aquesta activitat s'adaptarà per a realitzar-se de forma virtual, des de qualsevol dispositiu amb accés a internet. El nombre d'hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l'import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l'activitat.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 2 entrades per persona (subjecte a modificació en espectacles puntuals). Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
AVV Congrés-Indians. Centre Cívic Can Clariana Cultural (G58071291) | Carrer Felip II, 222
info@canclariana.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat

Logo Miram Cloud