Logo del centre cívic
Nou!!
HENRY, RETRATO DE UN ASESINO (Cineclac)
Logo de l'activitat HENRY, RETRATO DE UN ASESINO (Cineclac)

Dimarts de 19h a 21h

3 de març de 2020

Espai: Sala-Teatre

Direcció de John McNaughton [Terror - 1986]

Henry és un home aparentment normal que, no obstant, és l’autor d’una sèrie d’assassinats. El seu company Otis, a qui va conèixer a la presó, és el seu còmplice. Quan tots dos rebin la visita de la Becky, germana d’aquest darrer, els tres personatges es veuran abocats a una espiral de fatalitat difícil d’aturar.

Preu: Gratuït

Dimarts
03/03/2020

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 4 entrades per persona (subjecte a modificació en espectacles puntuals). Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
AVV Congrés-Indians. Centre Cívic Can Clariana Cultural (G58071291) | Carrer Felip II, 222
administracio@canclariana.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat

Logo Miram Cloud