Logo del centre cívic
Nou!!
HEY CHICO! – Música
Logo de l'activitat HEY CHICO! – Música

Divendres de 19h a 20h

21 de febrer de 2020

Espai: Sala-Teatre

Amb una llarga trajectòria sobre els escenaris, Enma Fernández és un dels pianistes, cantants i compositors més destacats de l’escena musical barcelonesa. En els seus concerts, el so New Orleans es fusiona amb el Rhythm and Blues, el Jazz Tradicional i el Rock and Roll en un espectacle virtuós i enèrgic. Per la presentació d’Hey Chico!, el seu darrer treball, Fernández vindrà acompanyat d’una banda excepcional. No t’ho perdis!

A càrrec de: Enma Fernández

Espectacle dins del circuit Barcelona Districte Cultural

Preu: Gratuït

Divendres
21/02/2020

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 4 entrades per persona (subjecte a modificació en espectacles puntuals). Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
AVV Congrés-Indians. Centre Cívic Can Clariana Cultural (G58071291) | Carrer Felip II, 222
administracio@canclariana.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat

Logo Miram Cloud