Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Espectacles Adults)

Nou!!
LOS MISERABLES (PANTALLA BCN) - Cinema
Logo de l'activitat LOS MISERABLES (PANTALLA BCN) - Cinema

Dimarts de 19 a 21 h

14 de febrer de 2023

Espai: Sala-Teatre

Direcció de Ladj Ly [Drama – 2019 – 102’]

Stéphane acaba d'unir-se a la Brigada de Lluita contra la Delinqüència de Montfermeil, un suburbi a l'est de París. Allà coneix els seus nous companys, el Chris i el Gwada, dos agents experimentats en les enormes tensions que hi ha entre els diferents grups organitzats pel control de barri.

Durada: 102 minuts
No recomanada per a menors de 16 anys
Gratuït

Preu: Gratuït

Dimarts
14/02/2023
Nou!!
CANTANDO EN LAS AZOTEAS (PANTALLA BCN) - Cinema
Logo de l'activitat CANTANDO EN LAS AZOTEAS (PANTALLA BCN) - Cinema

Dimarts de 19 a 21 h

28 de febrer de 2023

Espai: Sala-Teatre

Direcció d’Enric Ribes [Documental - 2022 – 74’]

Gilda Love / Eduardo, l'últim transformista del barri xinès de Barcelona, sobreviu amb una miserable pensió mentre intenta continuar actuant als escenaris. Les seves prioritats es veuen alterades amb l'arribada a la seva vida de Chloe i de la seva mare, Hanna, amb qui tindrà l'oportunitat de formar la família que mai no ha tingut.

Durada: 74 minuts
No recomanada per a menors de 12 anys
Gratuït

Preu: Gratuït

Dimarts
28/02/2023
Nou!!
FREDERICA MONTSENY, LA DONA QUE PARLA (PANTALLA BCN) - Cinema
Logo de l'activitat FREDERICA MONTSENY, LA DONA QUE PARLA (PANTALLA BCN) - Cinema

Dimarts de 19 a 21 h

14 de març de 2023

Espai: Sala-Teatre

Direcció de Laura Mañá [Drama històric - 2021 – 85’]

Fins a quin punt val la pena trair els propis ideals pel que sembla un bé major? Frederica Montseny, líder anarquista i paradoxalment ministra de la Segona República, es fa aquesta pregunta durant el seu judici d’extradició a França. Si perd, retornarà a l’Espanya franquista on serà executada. Frederica ha de decidir entre anar en contra de les seves conviccions o conservar la vida.

Durada: 85 minuts
Apte per a tots els públics
Gratuït

Preu: Gratuït

Dimarts
14/03/2023
Nou!!
EMA (PANTALLA BCN) - Cinema
Logo de l'activitat EMA (PANTALLA BCN) - Cinema

Dimarts de 19 a 21 h

28 de març de 2023

Espai: Sala-Teatre

Direcció de Pablo Larraín [Drama – 2019 – 102’]

Ema, una jove ballarina, decideix separar-se de Gastón després d'entregar Polo en adopció, el fill que ambdós havien adoptat i que van ser incapaços de criar. Desesperada pels carrers del port de Valparaíso, Ema busca nous amors per apaivagar la culpa. Tanmateix, aquest no és el seu únic objectiu, també té un pla secret per recuperar-ho tot.

Durada: 102’
Pel·lícula no recomanada a menors de 16 anys
Gratuït

Preu: Gratuït

Dimarts
28/03/2023
  1234  Següent

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 2 entrades per persona en espectacles per adults i un màxim de 4 entrades per persona en espectacles familiars. Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.

Recordeu que si no heu rebut un missatge de confirmació via correu, és possible que no hàgiu fet bé la reserva. Per assegurar-vos poseu-vos en contacte amb el centre.

Les entrades pels itineraris seran de caràcter nominal, i l'import d'aquests només serà retornat si s'avisa amb mínim 48 hores d'antel·lació

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

<

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari. En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l'activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l'accés a l'equipament), aquesta activitat s'adaptarà per a realitzar-se de forma virtual, des de qualsevol dispositiu amb accés a internet. El nombre d'hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l'import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l'activitat.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
AVV Congrés-Indians. Centre Cívic Can Clariana Cultural (G58071291) | Carrer Felip II, 222
info@canclariana.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat

Logo Miram Cloud