Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Espectacles Adults)

Nou!!
EL CIELO SOBRE BERLÍN (BCN FILM FEST) - Cinema
Logo de l'activitat EL CIELO SOBRE BERLÍN (BCN FILM FEST) - Cinema

Dimarts de 19 a 21 h

16 de maig de 2023

Espai: Sala-Teatre

Direcció de Wim Wenders [Drama - 1987]

Dos àngels sobrevolen el Berlín de la postguerra, ciutat dividida pel "mur de la vergonya". Incapaços de canviar el curs dels esdeveniments, només poden reconfortar els éssers humans en els seus moments de dolor. Un d'ells, decidit a conèixer els sentiments dels mortals, s'enamora d'una jove trapezista. El desig de formar part de la vida humana és tan gran que està preparat per sacrificar la seva immortalitat.

Durada: 128 minuts

Gratuït

Preu: Gratuït

Dimarts
16/05/2023
Nou!!
WHITE HOLE. UN DIÁLOGO SOBRE EL PORVENIR – Circ
Logo de l'activitat WHITE HOLE. UN DIÁLOGO SOBRE EL PORVENIR  – Circ

Divendres de 19 a 19:45 h

19 de maig de 2023

Espai: Sala-Teatre

Diuen que entre cada fracció de temps hi ha un buit i en aquest buit les nostres partícules quàntiques viatgen cap al futur, en trien un, el creen i l'atreuen. White Hole és un d'aquests buits, és la possibilitat de saltar des de la nostra vida quotidiana cap a alternatius espai-temps personals. Un espectacle de circ contemporani on les acrobàcies, les manipulacions de hula i el clown venen barrejats en diverses imatges, metàfora de les oportunitats que, des de la crisi, poden sorgir.

A càrrec de: Linda Vellar, companyia en residència a Can Clariana

Durada: 45 minuts

Idioma: castellà, català, italià i anglès

Gratuït

Preu: Gratuït

Divendres
19/05/2023
Nou!!
SESSIÓ DE CURTMETRATGES D’ESTUDIANTS DE CINEMA - Cinema
Logo de l'activitat SESSIÓ DE CURTMETRATGES D’ESTUDIANTS DE CINEMA - Cinema

Dissabte de 17 a 18:30 h

20 de maig de 2023

Espai: Sala-Teatre

Projecció de sis curtmetratges realitzats per estudiants de cinema de l'ESCAC amb la voluntat de difondre el talent jove. Una activitat organitzada per Eduard Amado, Roc Gussinyer i Teo Nicolau.


A càrrec de: Arsènikes & La Llaminera

Durada: 90 minuts

Idioma: català i castellà

Gratuït

Preu: Gratuït

Dissabte
20/05/2023
Nou!!
40 ANYS D’ESCOLA PÚBLICA A CONGRÉS-INDIANS (1983-2023) - Xerrada
Logo de l'activitat 40 ANYS D’ESCOLA PÚBLICA A CONGRÉS-INDIANS (1983-2023) - Xerrada

Dijous de 19:30 a 21 h

25 de maig de 2023

Espai: Aula triple

Història de l'Escola Doctor Jaume Ferran i Clua i de l'Institut l'Alsina: origens i evolució.


A càrrec de: Jordi Sánchez

Durada: 75 minuts

Gratuït

Preu: Gratuït

Dijous
25/05/2023

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 2 entrades per persona en espectacles per adults i un màxim de 4 entrades per persona en espectacles familiars. Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.

Recordeu que si no heu rebut un missatge de confirmació via correu, és possible que no hàgiu fet bé la reserva. Per assegurar-vos poseu-vos en contacte amb el centre.

Les entrades pels itineraris seran de caràcter nominal, i l'import d'aquests només serà retornat si s'avisa amb mínim 48 hores d'antel·lació

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

<

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari. En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l'activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l'accés a l'equipament), aquesta activitat s'adaptarà per a realitzar-se de forma virtual, des de qualsevol dispositiu amb accés a internet. El nombre d'hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l'import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l'activitat.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
AVV Congrés-Indians. Centre Cívic Can Clariana Cultural (G58071291) | Carrer Felip II, 222
info@canclariana.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat

Logo Miram Cloud