Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Espectacles Adults)

Nou!!
PULSACIÓN - Teatre físic
Logo de l'activitat PULSACIÓN - Teatre físic

Divendres de 19 a 20:15 h

28 d'abril de 2023

Espai: Sala-Teatre

Pulsación és la singular trobada de tres dones que intenten donar sortida als seus somnis i ambicions dins del frenesí urbà. Les crisis privades d'aquestes tres dones es creuen un matí en el banc de la parada de l'autobús. I sense adonar-se de com ni per què, i sense que elles mateixes siguin conscients del destí comú que les uneix, aquest moment de suspensió les marcarà per sempre. Juntes i per separat, comencen a veure el món d'una manera diferent.


A càrrec de: Les Impulsives, companyia en residència a Can Clariana

Durada: 75 minuts

Idioma: castellà

Gratuït

Preu: Gratuït

Divendres
28/04/2023
Nou!!
LOS CUENTOS DE LA LUNA PÁLIDA (CINECLAC) - Cinema
Logo de l'activitat LOS CUENTOS DE LA LUNA PÁLIDA (CINECLAC) - Cinema

Dimarts de 19 a 21 h

2 de maig de 2023

Espai: Sala-Teatre

Direcció de Kenji Mizoguchi [Drama sobrenatural - 1953]

Japó, segle XVI. Durant la guerra civil, els vilatans Genjuro i Tobei pretenen fer fortuna: Genjuro com a terrissaire i Tobei com a samurai. Tots dos deixen a les seves esposes abandonades per a complir amb els seus ambiciosos somnis. Però la misteriosa Lady Wakasa, una altra víctima de la guerra, es creuarà en el camí de Genjuro.

Durada: 96 minuts

Gratuït

Preu: Gratuït

Dimarts
02/05/2023
Nou!!
BESTIARI – Vídeo dansa i conferència
Logo de l'activitat BESTIARI – Vídeo dansa i conferència

Divendres de 19 a 20:30 h

12 de maig de 2023

Espai: Aula petita

Verònica Hernández Royo, directora i coreògrafa de Cia La Dama, presenta el material audiovisual al complet de la companyia. Bestiari dona vida als bestiaris medievals mitjançant el cos de la dona, rellegit i reinterpretat a través de diferents arquetips fundacionals i populars (amazones, bruixes, santes, sirenes, etc.). L’obra consta de set peces de curta durada de cine dansa, on la companyia porta tot l'univers i l'imaginari investigat des de 2018 a la pantalla. La presentació inclourà una conferència breu a càrrec de la directora, la projecció al complet dels curtmetratges de la companyia i un col·loqui posterior amb el públic.


A càrrec de: Cia La dama, companyia en residència a Can Clariana

Durada: 90 minuts

Idioma: català

Gratuït

Preu: Gratuït

Divendres
12/05/2023
Nou!!
TOT SÓN RUMORS – Teatre musical
Logo de l'activitat TOT SÓN RUMORS – Teatre musical

Dissabte de 17 a 19 h

13 de maig de 2023

Espai: Sala-Teatre

Els estudiants de l’escola Parlabrava ja s’han acostumat a viure entre rumors que tots donen per certs. Potser no diuen la veritat, però això els hi és ben igual. Com s’ha transformat l’amor i l’amistat en l’època dels secrets i del “postureo”? En qui podem confiar i en qui no? Quantes fake news estem acceptant sense saber-ho? Benvinguts a una història d’insti més!


A càrrec de: Arsènikes, entitat vinculada a Can Clariana

Durada: 120 minuts amb entreacte

Idioma: català

Taquilla invers

Preu: Gratuït

Dissabte
13/05/2023

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 2 entrades per persona en espectacles per adults i un màxim de 4 entrades per persona en espectacles familiars. Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.

Recordeu que si no heu rebut un missatge de confirmació via correu, és possible que no hàgiu fet bé la reserva. Per assegurar-vos poseu-vos en contacte amb el centre.

Les entrades pels itineraris seran de caràcter nominal, i l'import d'aquests només serà retornat si s'avisa amb mínim 48 hores d'antel·lació

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

<

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari. En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l'activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l'accés a l'equipament), aquesta activitat s'adaptarà per a realitzar-se de forma virtual, des de qualsevol dispositiu amb accés a internet. El nombre d'hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l'import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l'activitat.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
AVV Congrés-Indians. Centre Cívic Can Clariana Cultural (G58071291) | Carrer Felip II, 222
info@canclariana.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat

Logo Miram Cloud