Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Espectacles Adults)

Nou!!
PINOCCHIO (EL PRINCIPI DEL VIATGE) - Teatre gestual
Logo de l'activitat PINOCCHIO (EL PRINCIPI DEL VIATGE) - Teatre gestual

Dissabte de 19 a 20 h

14 de gener de 2023

Espai: Sala-Teatre

Obra de teatre oníric i gestual inspirada en el clàssic de Carlo Collodi Le avventure di Pinocchio amb una forta influència de la dansa butoh. Dirigida i interpretada per Orland Verdú, la peça incursiona en la vida de Pinotxo com a representació del drama col·lectiu de la nostra civilització: una imatge actualitzada de l’ésser humà a la recerca del seu veritable ”jo”. La peça és un poema visual i imaginal amb un treball corporal i físic exigent i transformador que trasllada l’univers de PINOCCHIO al nostre món contemporani.

Sense paraules i amb una forta inspiració en Charles Chaplin i Kazuo Onho, l’obra ens presenta a l’universal ninot de fusta que volia ésser humà, ara convertit en un símbol de la nostra recerca de llibertat.


A càrrec de: Orland Verdú, companyia en residència a Can Clariana

Durada: 55 minuts

Idioma: sense text

Gratuït

Preu: Gratuït

Dissabte
14/01/2023
Nou!!
CITY FOR SALE (PANTALLA BCN) - Cinema
Logo de l'activitat CITY FOR SALE (PANTALLA BCN) - Cinema

Dimarts 19 a 21 h

17 de gener de 2023

Espai: Sala-Teatre

Direcció: Laura Alvarez [Documental – 2018 – 81’]

City for Sale ens submergeix en la vida de quatre famílies barcelonines per mostrar-nos com el turisme de masses està aniquilant l’essència i la bellesa de la ciutat. La pel·lícula és el resultat de prop de dos anys de seguiment en els quals podem veure com aquestes famílies veuen la seva vida alterada per culpa de la massificació turística. A través dels seus ulls veiem l’impacte real que el turisme de masses està tenint sobre la població de Ciutat Vella, el districte més turístic de Barcelona i el més carregat d’història, cultura, tradició i encant. L’espectador connectarà d’immediat amb les diferents realitats que poden veure’s en el documental i, fins i tot, s’hi podrà sentir identificat.

Durada: 82’
Apte per a tots els públics
Gratuït

Preu: Gratuït

Dimarts
17/01/2023
Nou!!
LOT 5/6 PEDRA – Teatre
Logo de l'activitat LOT 5/6 PEDRA – Teatre

Divendres de 19 a 20 h

20 de gener de 2023

Espai: Sala-Teatre

5/6/2021, sis persones anònimes roben una llamborda de la plaça del Mercadal de Reus. 6/6/2021, una senyora posa el peu al forat i cau a terra. 7/6/2021, l’alcalde de Reus anuncia en unes declaracions a la premsa que la pedra és patrimonial. 10/6/2021 L’alcalde amenaça als lladres amb represàlies. A partir d’aquest fet hilarant, creem un dispositiu escènic en forma de subhasta, per tal d’explorar els diferents relats que poden resignificar i revaloritzar aquesta mateixa llamborda. Els dos intèrprets voldran convèncer al públic perquè liciti per la llamborda. Fins a quin preu estem disposats a pagar pel nostre patrimoni? Quant es revaloritza una peça pel fet d’haver estat robada?


A càrrec de: Produccions Lo Nostro, companyia en residència a Can Clariana

Durada: 60 minuts

Idioma: català

Gratuït

Preu: Gratuït

Divendres
20/01/2023
Nou!!
WAITING FOR BARCELONA (PANTALLA BCN) - Cinema
Logo de l'activitat WAITING FOR BARCELONA (PANTALLA BCN) - Cinema

Dimarts de 19 a 21 h

31 de gener de 2023

Espai: Sala-Teatre

Direcció de Juho-Pekka Tanskanen [Documental – 2018 – 85’]

"Waiting for Barcelona" gira al voltant de la lluita dels immigrants indocumentats que recullen ferralla i venen rèpliques il·legals a Barcelona. La pel·lícula se centra en la idea de com el somni de la ciutat es projecta de forma molt similar en tots, però en la pràctica difereix segons la riquesa i condicions de ciutadania de cada un de nosaltres. Sense els documents correctes per poder ser un ciutadà més no triguen a fer acte de presència les dificultats i fins i tot la bogeria.

Durada: 85 minuts
No recomanada per a menors de 13 anys
Gratuït

Preu: Gratuït

Dimarts
31/01/2023

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 2 entrades per persona en espectacles per adults i un màxim de 4 entrades per persona en espectacles familiars. Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.

Recordeu que si no heu rebut un missatge de confirmació via correu, és possible que no hàgiu fet bé la reserva. Per assegurar-vos poseu-vos en contacte amb el centre.

Les entrades pels itineraris seran de caràcter nominal, i l'import d'aquests només serà retornat si s'avisa amb mínim 48 hores d'antel·lació

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

<

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari. En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l'activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l'accés a l'equipament), aquesta activitat s'adaptarà per a realitzar-se de forma virtual, des de qualsevol dispositiu amb accés a internet. El nombre d'hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l'import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l'activitat.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
AVV Congrés-Indians. Centre Cívic Can Clariana Cultural (G58071291) | Carrer Felip II, 222
info@canclariana.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat

Logo Miram Cloud