Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Espectacles Adults)

Nou!!
AL OTRO LADO DEL CUIDADO -Cinema
Logo de l'activitat AL OTRO LADO DEL CUIDADO -Cinema

Dimarts de 19 a 21 h

14 de juny de 2022

Espai: Aula petita

Direcció de Denis Nadal. BRUNA Productora Audiovisual SCCL [Documental - 2020 - 18’]

Quatre dones alcen la veu per totes aquelles que encara guarden silenci. Guarden també vides, passat i violències per les quals mai van poder demanar justícia. Avui es troben tancades, no sols en un treball que comporta condicions d’esclavitud sinó també en un sistema que l’empara i s’aprofita de la seva necessitat. No obstant això, són moltes les persones que també les necessiten a elles i per això han decidit ajuntar-se i actuar. Aquest documental ens porta a navegar pels testimoniatges d’aquestes dones per a preguntar-nos què s’amaga a l’altre costat de la cura. La projecció anirà seguida d’un col·loqui.

A càrrec de: INTERED. Amb el suport de: Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) i Ajuntament de Barcelona
Gratuït

Preu: Gratuït

Dimarts
14/06/2022
Nou!!
ELS AUTOBUSOS DE BARCELONA. 100 ANYS FENT XARXA (1922-2022) - Xerrada
Logo de l'activitat ELS AUTOBUSOS DE BARCELONA. 100 ANYS FENT XARXA (1922-2022) - Xerrada

Dijous de 19:30 a 21 h

16 de juny de 2022

Espai: Aula triple

La xarxa d'autobusos urbana a Barcelona compleix 100 anys. S'efectuarà un repàs general sobre com han evolucionat les línies d'autobús a la ciutat, tot fent referència a les diferents èpoques històriques, des dels primers projectes fins a l'actualitat. S'aprofitarà l'ocasió per fer la presentació del llibre editat per TMB i Efadós, escrit pel mateix autor.

A càrrec de: Ricard Fernández Valentí
Durada: 80 minuts
Idioma: Català
Gratuït

ELS DIJOUS FEM HISTÒRIA

Cicle de xerrades i activitats que omplen Can Clariana d’història.

Organitza: Arxiu Històric de l'Associació de Veïns i Veïnes Congrés-Indians

Preu: Gratuït

Dijous
16/06/2022
Nou!!
PAISATGES DE LLATINOAMÈRICA - Música
Logo de l'activitat PAISATGES DE LLATINOAMÈRICA - Música

Divendres de 19 a 20:30 h

17 de juny de 2022

Espai: Sala-Teatre

Un viatge per Llatinoamèrica i els seus inesgotables paisatges, fent un recorregut entre l'Argentina de Guastavino i el Brasil de Villa-Lobos i Ovalle. Envoltem les diferents formes de l'amor, vibrant i contemplatiu, personal i impersonal, que ens acompanya des de sempre i que ens vincla els uns als altres i ens fa reconèixer-nos.

El Duo Aramai s’origina el 2020 del desig de dos músics, Adriana Aranda i Simón Maisano, de descobrir i d’interpretar repertori per a veu i guitarra. S’uneixen dues trajectòries amb una inquietud en comú: el genere cançó; aquesta passió els duu a crear un programa de compositors llatinoamericans, que porten a Toledo i després a Barcelona i que els fa aprofundir en un repertori poc explorat i en realització de transcripcions pròpies.

A càrrec de: Duo Aramai (Adriana Aranda, veu. Simón Maisano, guitarra)
Durada: 50 minuts de funció i col·loqui post-funció
Preu: 3,5 €

Preu: 3,50 € (IVA inclòs)

Divendres
17/06/2022
Nou!!
ETÉREAS - Dansa
Logo de l'activitat ETÉREAS - Dansa

Dissabte de 18 a 19 h

18 de juny de 2022

Espai: Sala-Teatre

La mitologia grega parla de l'Èter com un "element de llum pur i brillant nascut de la foscor". A causa d’una situació de tensió i disputa, les intèrprets s'unifiquen per emprendre un camí on les seves ànimes trobin els plaers de viure en harmonia i alliberament.

A càrrec de: Cia Nouva’s, companyia en residència a Can Clariana
Durada: 35 minuts de funció i col·loqui post-funció
Idioma: Català i castellà
Preu: 3,5 €

Preu: 3,50 € (IVA inclòs)

Dissabte
18/06/2022
  123  Següent

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 2 entrades per persona en espectacles per adults i un màxim de 4 entrades per persona en espectacles familiars. Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.

Recordeu que si no heu rebut un missatge de confirmació via correu, és possible que no hàgiu fet bé la reserva. Per assegurar-vos poseu-vos en contacte amb el centre.

Les entrades pels itineraris seran de caràcter nominal, i l'import d'aquests només serà retornat si s'avisa amb mínim 48 hores d'antel·lació

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

<

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari. En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l'activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l'accés a l'equipament), aquesta activitat s'adaptarà per a realitzar-se de forma virtual, des de qualsevol dispositiu amb accés a internet. El nombre d'hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l'import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l'activitat.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
AVV Congrés-Indians. Centre Cívic Can Clariana Cultural (G58071291) | Carrer Felip II, 222
info@canclariana.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat

Logo Miram Cloud