Logo del centre cívic
Come Shine
Logo de l'activitat Come Shine

Divendres De 19:00 a 20:10

17 de desembre de 2021

Espai: Sala-Teatre

Artista: Drop Collective

Què passa quan 10 músics enamorats del jazz, l'ska i el reggae es troben per agafar estàndards de jazz i passar-los pel filtre dels ritmes jamaicans? Si aneu al concert dels Drop Collective ho sabreu de seguida: alegria, ganes de celebrar i de ballar de principi a fi!

Come Shine és el segon àlbum de la formació musical Drop Collective i el primer en el qual, a més del repertori habitual d'estàndards de jazz amb arranjaments originals que beuen de la tradició i els ritmes de la música jamaicana, la banda incorpora els seus temes originals. Significa, a més, la seva consolidació després del seu debut amb Storming, amb el qual ja van recórrer moltíssims escenaris.

La versatilitat que ofereix el jazz amb la sòlida base dels ritmes jamaicans és la fórmula que caracteritza la música dels Drop Collective, a la qual se suma una posada en escena que transmet festa i que fa ballar des que sona la primera nota. Als seus concerts, el jazz es troba amb l'ska i el reggae a través d'una barreja que explota tots els recursos dels instruments i que dona com a resultat una base rítmica sòlida i una potent secció de vents.

Come Shine és una festa musical plena de ritmes vibrants i càlids que, de ben segur, et farà moure el cos i l'ànima! 
 

Preu: Gratuït

Divendres
17/12/2021

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 2 entrades per persona en espectacles per adults i un màxim de 4 entrades per persona en espectacles familiars. Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.

Recordeu que si no heu rebut un missatge de confirmació via correu, és possible que no hàgiu fet bé la reserva. Per assegurar-vos poseu-vos en contacte amb el centre.

Les entrades pels itineraris seran de caràcter nominal, i l'import d'aquests només serà retornat si s'avisa amb mínim 48 hores d'antel·lació

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

<

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari. En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l'activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l'accés a l'equipament), aquesta activitat s'adaptarà per a realitzar-se de forma virtual, des de qualsevol dispositiu amb accés a internet. El nombre d'hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l'import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l'activitat.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
AVV Congrés-Indians. Centre Cívic Can Clariana Cultural (G58071291) | Carrer Felip II, 222
info@canclariana.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat

Logo Miram Cloud