Nou!!

Ragazzo

Divendres de 20h a 21h

20 d'Abril de 2018

Espai: Sala-Teatre

No volia ser un heroi, només era un ragazzo en una manifestació en contra de la cimera del G-8. Un noi que escrivia poesia, que pensava que un món millor era possible i que la lluita havia de ser pacífica. Un noi que volia estendre la bugada al balcó de casa seva, encara que ho haguessin prohibit en una ciutat presa per les forces de l’ordre. Un noi que va descobrir que el món que ell volia millor podia blindar-se en la brutalitat per evitar que ningú el canviés. Un noi que es va trobar amb la violència i va conèixer la por. Un noi que va morir i a qui van convertir en un heroi. Malgrat ell. Ragazzo, l’obra que va escriure i dirigir Lali Álvarez inspirant-se en els fets que van passar a Gènova el 2001 i interpreta magistralment Oriol Pla, torna després d’esdevenir un dels grans èxits de la cartellera del Teatre Lliure. No us la deixeu escapar!

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Les inscripcions on line les podreu fer a partir del 01/04/2018

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 4 entrades per persona. Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
AVV Congrés-Indians. Centre Cívic Can Clariana Cultural (G58071291) | Carrer Felip II, 222
administracio@canclariana.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat