Nou!!

Libèl·lula

Dissabte de 10:30h a 11:30h

24 de Febrer de 2018

Espai: Sala-Teatre

No necessita el nas vermell, ni les enormes sabates, ni la perruca, ni la roba de colors cridaners... No necessita res més que ell mateix: impertinent, entremaliat, una mica maldestre, sempre a punt de caure o de fer-se mal, a punt de provocar el desastre, el caos més absolut..., però sempre victoriós; perquè la bondat, encara que no ho sembli, sempre guanya. I ell és bo. O això diuen els que l’han vist fent una mica de tot en el seu petit circ de joguina. Així és el circ de Toti Toronell i, si se l’ha fet així, serà que així ha de ser, perquè pocs en saben més que ell sobre els pallassos.

Dins del cicle Barcelona Districte Cultural.

Tots els públics, aforament limitat.

Preu: Gratuïta

Veure sessions

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 4 entrades per persona. Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.


Xarxa de Centres cívics

Ajuntament
de Barcelona

Centre cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat