Logo del centre cívic
Nou!!
BEETLEJUICE (18:30) - Teatre musical
Logo de l'activitat BEETLEJUICE (18:30) - Teatre musical

Dissabte de 18:30h a 20:30h

20 de març de 2021

Espai: Sala-Teatre

Ens situem a 1988. Una parella jove que just s'acaba de mudar a un poble de Connecticut mor explotant pels aires. Al cap de poc temps, la Lydia i la seva família s'instal·len a aquesta casa. Els fantasmes de la jove parella estan molestos per la seva arribada, i per poder fer fora als vius, hauran de demanar ajuda al bioexorcista més famós del més enllà, Beetlejuice. Però ell té altres plans... Benvinguts a un show sobre morts!

A càrrec de: Companyia Arsènikes, companyia en residència a Can Clariana
Durada: 120 minuts
Espectacle aconsellable a partir de 10 anys
Espectacle en el marc del Dia de les Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut

Preu: 3,50 € (IVA inclòs)

Dissabte
20/03/2021

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari. En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l'activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l'accés a l'equipament), aquesta activitat s'adaptarà per a realitzar-se de forma virtual, des de qualsevol dispositiu amb accés a internet. El nombre d'hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l'import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l'activitat.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 2 entrades per persona (subjecte a modificació en espectacles puntuals). Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
AVV Congrés-Indians. Centre Cívic Can Clariana Cultural (G58071291) | Carrer Felip II, 222
info@canclariana.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat

Logo Miram Cloud