Logo del centre cívic
Nou!!
PARELLA OBERTA - Teatre
Logo de l'activitat PARELLA OBERTA - Teatre

Dissabte de 18h a 20h

27 de març de 2021

Espai: Sala-Teatre

Pablo Antúnez presumeix de ser un home liberal i obert i vol dur a la pràctica la seva filosofia “progressista” i polígama, al·legant que això permet salvar el seu matrimoni i encoratja a la seva dona a fer el mateix. Ella, Antonia Castellví, després d’un període de negació i depressió, amb múltiples intents de suïcidi, finalment accedeix. El problema ve, quan de sobte, un dia, ella li comunica al seu marit que ha trobat al seu “home ideal”.

A càrrec de: Joc de Dos
Durada: 90 minuts
Espectacle en el marc del Dia Mundial del Teatre

Preu: 3,50 € (IVA inclòs)

Dissabte
27/03/2021

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari. En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l'activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l'accés a l'equipament), aquesta activitat s'adaptarà per a realitzar-se de forma virtual, des de qualsevol dispositiu amb accés a internet. El nombre d'hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l'import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l'activitat.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 2 entrades per persona (subjecte a modificació en espectacles puntuals). Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
AVV Congrés-Indians. Centre Cívic Can Clariana Cultural (G58071291) | Carrer Felip II, 222
info@canclariana.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat

Logo Miram Cloud