Logo del centre cívic
Nou!!
LOS PAPELES - teatre
Logo de l'activitat LOS PAPELES - teatre

Divendres de 19h a 20h

6 de novembre de 2020

Espai: Sala-Teatre

Papers, papers i més papers. Tants, que ens engoleixin, sota els quals quedem sepultats, enterrats, desapareguts. Papers que acaben convertits en armes capaces de destruir-nos, d’acabar amb les nostres esperances, amb els nostres desitjos, amb els nostres anhels, amb els nostres amors... Papers que es diuen i es desdiuen, que ens dibuixen i ens desdibuixen. Tants papers que sembla que mai els podrem aconseguir. Tants papers que acaben construint una tanca, una cel·la, una presó, de la qual sembla que mai podrem sortir. Anthony Kmeid volia aconseguir-los per poder viure amb normalitat un amor que al Líban està prohibit, l’amor amb un altre home. Va haver de lluitar per trobar tots els papers que semblava impossible que pogués reunir, papers que semblaven contradir-se i desdir-se...

Durada 55 minuts

A càrrec d’Anthony Kmeid

Dins del circuit Barcelona Districte Cultural.

Preu: Gratuït

Divendres
06/11/2020

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 2 entrades per persona en espectacles per adults i un màxim de 4 entrades per persona en espectacles familiars. Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.

Recordeu que si no heu rebut un missatge de confirmació via correu, és possible que no hàgiu fet bé la reserva. Per assegurar-vos poseu-vos en contacte amb el centre.

Les entrades pels itineraris seran de caràcter nominal, i l'import d'aquests només serà retornat si s'avisa amb mínim 48 hores d'antel·lació

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

<

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari. En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l'activitat a la qual ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l'accés a l'equipament), aquesta activitat s'adaptarà per a realitzar-se de forma virtual, des de qualsevol dispositiu amb accés a internet. El nombre d'hores, sessions i horaris seran els mateixos. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l'import de la inscripció proporcional a les sessions realitzades virtualment. Aquests possibles canvis seran informats amb antelació així com el suport o plataforma telemàtica des de la qual es continuarà oferint l'activitat.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
AVV Congrés-Indians. Centre Cívic Can Clariana Cultural (G58071291) | Carrer Felip II, 222
info@canclariana.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat

Logo Miram Cloud