Logo del centre cívic
Nou!!
EL SILENCI D’HAMELÍN – Teatre
Logo de l'activitat EL SILENCI D’HAMELÍN – Teatre

Divendres de 18h a 19h

10 de juliol de 2020

Espai: Sala-Teatre

Què passaria si al conte del famós flautista hi hagués una nena sorda? La Clara i en Bruno són dos germans que van viure allò que va passar a la ciutat d’Hamelín. A través de la sordesa de la Clara, l’espectacle capgira l’argument tradicional per parlar de les altres capacitats i els silencis amagats en aquest món nostre. A càrrec de: Farrés Brothers i Cia Espectacle accessible en llenguatge de signes Edat recomanada: a partir de 6 anys Durada: 55 minuts Espectacle dins del circuit Barcelona Districte Cultural

Preu: Gratuït

Divendres
10/07/2020

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 4 entrades per persona (subjecte a modificació en espectacles puntuals). Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
AVV Congrés-Indians. Centre Cívic Can Clariana Cultural (G58071291) | Carrer Felip II, 222
administracio@canclariana.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat

Logo Miram Cloud