Logo del centre cívic
Nou!!
CYCLAMEN + COMA – Dans
Logo de l'activitat CYCLAMEN + COMA – Dans

Dissabte de 19h a 19:30h

28 de març de 2020

Espai: Sala-Teatre

La Quinzena Metropolitana de Dansa ens porta dos espectacles de dansa de petit format per commemorar la seva tercera edició. D’una banda, Yurdance, companyia formada per Rita Noutel i Míriam Aguilera ens presentarà Cyclamen, un espectacle inspirat en una flor d’hivern que, malgrat el fred, neix i sobresurt amb els seus bells colors. De l’altra, la Cia In-Motus ens oferirà un extracte en format duo de la peça COMA, que proposa un viatge a un món amb tints tribals per tornar a connectar amb allò essencial.

A càrrec de: Yourdance i In-Motus

Durada: 30 minuts

Organitza: Dansa. Quinzena Metropolitana

Preu: Gratuït

Dissabte
28/03/2020

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 4 entrades per persona (subjecte a modificació en espectacles puntuals). Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
AVV Congrés-Indians. Centre Cívic Can Clariana Cultural (G58071291) | Carrer Felip II, 222
administracio@canclariana.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat

Logo Miram Cloud