Logo del centre cívic
Nou!!
FES! FILM FESTIVAL
Logo de l'activitat FES! FILM FESTIVAL

Dimecres de 19h a 20:30h

22 de maig de 2019

Espai: Sala-Teatre

Un festival de cinema de drets humans organitzat per alumnat de l’Institut Dr. Puigvert en col·laboració amb professionals del sector audiovisual. Exhibició d’una selecció de curtmetratges documentals, comissariats i presentats pels i les joves que aborden situacions actuals de vulneració de drets a Catalunya i al món.

A càrrec de: Cooperativa Connectats amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Preu: Gratuït

Dimecres
22/05/2019

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 4 entrades per persona (subjecte a modificació en espectacles puntuals). Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
AVV Congrés-Indians. Centre Cívic Can Clariana Cultural (G58071291) | Carrer Felip II, 222
administracio@canclariana.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat

Logo Miram Cloud