Nou!!

INDOMADOR

Divendres 15 de desembre de a les 20 hores

15 de Desembre de 2017

Espai: Sala-Teatre

Qui és un home amb cap de porc i sabates de taló de xarol negre? Un domador? O un indomable? Cap de gall. Cap de brau. Cap de porc. Home? Dona? Animal? Qui s’amaga darrere les màscares? Qui juga amb un ou? Qui s’enlaira sobre unes sabates de taló? Indomador és un solo que cavalca entre el món del circ, el de l'acrobàcia i el de la dansa i que explora quines relacions s'estableixen entre homes i bèsties, entre masculí i femení; que vol esbrinar què és humà i què és animal per descobrir si hi ha domadors de l'instint o si és aquest un indòmit impossible de domar.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Les inscripcions on line les podreu fer a partir del 25/12/2017

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 4 entrades per persona. Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
AVV Congrés-Indians. Centre Cívic Can Clariana Cultural (G58071291) | Carrer Felip II, 222
administracio@canclariana.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat