Nou!!

LIMBO

Dimecres 29 de novembre de a les 20 hores

29 de Novembre de 2017

Espai: Sala-Teatre

Es deia Berta i ara és Albert. I està tancat a uns llimbs sense sortides. El vols conèixer? La van batejar com a Berta, però vol dir-se Albert. La van criar com una nena, però sempre s’ha sentit un nen. Té cos de dona, però actua, pensa i respira com un home. Què ha de fer? Acceptar el seu cos? Trair-lo? Necessita renunciar al seu cos per ser Albert i no Berta? Aquestes són algunes de les preguntes que planteja aquest espectacle de Les Impuxibles on la paraula, la dansa i la música de piano conviuen per enfrontar-se amb temes de punyent actualitat com són la definició de la identitat i la qüestió de gènere.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Les inscripcions on line les podreu fer a partir del 25/12/2017

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 4 entrades per persona. Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
AVV Congrés-Indians. Centre Cívic Can Clariana Cultural (G58071291) | Carrer Felip II, 222
administracio@canclariana.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat