Nou!!

MI MADRE Y YO

Divendres 17 de novembre de a les 20 hores

17 de Novembre de 2017

Espai: Sala-Teatre

Quina relació tindries amb la teva mare a l’escenari? Amigues? Enemigues? Còmplices? Rivals? Qui és la teva mare? D’on ve? Què pensa? Què vol? I tu? T’assembles a la teva mare? Li pots explicar qui ets? Creus que et sabrà entendre? Sònia Gómez va decidir trobar la resposta a totes aquestes preguntes i va convidar la seva mare, Rosa Vicente, a compartir amb ella l’escenari. Des d’allà parlen i s’expliquen, canten i ballen, s’emocionen i ens emocionen. Sònia Gómez, ballarina, coreògrafa i performer, va pujar a l’escenari per primera vegada amb la seva mare, Rosa Vicente, una dona que no tenia res a veure amb el món de l’espectacle i que era feliç conreant el seu camp d’oliveres, fa prop de 15 anys. L’experiència va ser un èxit i l’espectacle s’ha convertit en un clàssic del seu repertori. Encara continuen voltant juntes: teatres, avions, hotels, escenaris de mitja Europa les han vistes avançar juntes. I encara se les veu contentes.
Es prega màxima puntualitat

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Les inscripcions on line les podreu fer a partir del 25/12/2017

Abans d'inscriure't a un taller

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Normativa d'inscripcions de tallers

L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el taller per no arribar al mínim de places establertes o per altres raons tècniques. El centre es reserva el dret de variar, dins del propi equipament, la programació, l'horari, el professor/a o la ubicació d'una activitat si ho considera necessari.

Tarifes reduïdes dels tallers

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Reserva d'entrades

Es poden reservar un màxim de 4 entrades per persona. Preguem que en cas de no poder assistir a l'espectacle, ANUL·LEU la vostra reserva per alliberar la plaça.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
AVV Congrés-Indians. Centre Cívic Can Clariana Cultural (G58071291) | Carrer Felip II, 222
administracio@canclariana.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CLARIANA CULTURAL

Felip II, 222
08027 Barcelona
937637299
info@canclariana.cat